• Schoonheidssalon Esthetika
  • Schoonheidssalon Esthetika
  • Schoonheidssalon Esthetika
  • Schoonheidssalon Esthetika

Schoonheidssalon, nagelstudio, pedicure, visagie en spray tanning

Definitief ontharen met de unieke MedCos® IPL method

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen vaak een tijdrovend, pijnlijk en lastig ritueel.

Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan met de MedCos® IPL. Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd duizenden medici en schoonheidsspecialisten op IPL en hebben ontelbare clienten baat bij de resultaten.

Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent 'Intense Pulsed Light' en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Er wordt een lichtflits op de huid afgegeven, wat in warmte omgezet wordt en geabsorbeerd door het pigment van het haar. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 80-90% haarreductie wordt bereikt.

Haargroei is een cyclisch proces: haarzakjes bevinden zich afwisselend in een rust- en groeifase. Alleen de haarzakjes in de groeifase kunnen worden behandeld, en de haarzakjes in rustfase moeten "wachten". Hierdoor is het noodzakelijk de behandelingen te herhalen totdat alle haarzakjes door de groeifase zijn gegaan. Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is ook sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL behandeld worden. Hoewel negroide huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor een IPL behandeling.


Prijzen IPL

Het betreft gemiddelde prijzen, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Combinatieprijzen zijn mogelijk. Tijdens het intakegesprek kunnen deze worden besproken. Informeer ook naar de lopende acties!

Bikinilijn €17,50
Volledige bikinilijn €25,00
Oksels €15,00
Onder benen €27,50
Hele benen €55,00
Rug €50,00
Borst €25,00
Buik €25,00
Gelaat, vanaf €10,00


Schoonheidssalon Esthetika

Schoonheidssalon Esthetika

Belenhoeve 6
5708 VB Helmond

T: +31(0)6 - 53199902
M: info@schoonheidssalonesthetika.nl